85 Kč

Skladem
ks

Glycerin (99,5%), glycerol nebo glycerínový olej je hygroskopická bezbarvá až mírně nažloutlá viskózní kapalina bez zápachu, sladké chuti. Název je odvozen od dvou význačných vlastností glycerolu, a to jeho sladké chuti a značné viskozity. Má rostlinný původ a používa se mimo jiné do kozmetických přípravků k vytvoření mastného základu a viskózovité struktury. Je vhodným přídavkem k lihu za účelem výroby dezinfekce, působí jako zvlhčovadlo pokožky.
Farmaceutická kvalita, baleno v plastové lahvi
Více

Kód produktu: 1346Doprava a platba

Glycerin (99,5%), glycerol nebo glycerínový olej je hygroskopická bezbarvá až mírně nažloutlá viskózní kapalina bez zápachu, sladké chuti. Název je odvozen od dvou význačných vlastností glycerolu, a to jeho sladké chuti a značné viskozity. Má rostlinný původ a používa se mimo jiné do kozmetických přípravků k vytvoření mastného základu a viskózovité struktury. Je vhodným přídavkem k lihu za účelem výroby dezinfekce, působí jako zvlhčovadlo pokožky.

Farmaceutická kvalita, baleno v plastové lahvi